"Záchodová restaurace" v Kalifornii.

"Záchodová restaurace" v Kalifornii. Zdroj: Elizabeth Daniels

"Záchodová restaurace" v Kalifornii.
"Záchodová restaurace" v Kalifornii.z
"Záchodová restaurace" v Kalifornii.
"Záchodová restaurace" v Kalifornii.
"Záchodová restaurace" v Kalifornii.
5
Fotogalerie

Pochutnejte si na zlatém rýžovém hovínku. Objednali byste si originální dobroty ze „záchodové restaurace“?

Jíst oběd na záchodě není zrovna lákavá představa. Co kdyby ale právě do stylu toalet byla stylizovaná celá restaurace a ony mísy nejnutnější potřeby byly jen originálně zpracované židle? Přesně takové občerstvení je totiž v Kalifornii. Dokázali byste si představit slízávat zmrzlinu ze záchodového prkénka?

Mladíci v Kalifornii mají vystaráno. Pokud budou totiž chtít vzít dámu svého srdce na originální rande, stačí, když se půjdou občerstvit doThe Magic Restroom Café. Na stole sice nebudou plápolat svíčky a nenajdete tam ani chlapíka ve smokingu, který na piano hraje „slaďáky“, ale na takový zážitek rozhodně nikdo jen tak nezapomene.

Restaurace je totiž stylizovaná do vzhledu toalet, a tak krom toho, že místo na židli budete sedět na záchodové míse, budete z ní dokonce i jíst. Pokrm „Hnědé hovínko“ určitě potěší milovníky zmrzliny, kteří čokoládovou delikatesu rádi z prkénka olíznou a masožrouti zase ukojí své choutky na „Smrdí jako hovínko“, pod čímž se skrývá dušené vepřové s rýží.

Tento typ občerstvení je velmi populární například v asijských zemích. V Americe je však restaurace The Magic Restroom Café úplně první.