Test

Test Zdroj: Profimedia.cz

Jaká jste osobnost? Zkuste si neobvyklý test

Podívejte se na stromy na obrázku níže. Vyberte si ale jen jeden z nich. Ten, který se vám jeví jako nejzajímavější. Nepřemýšlejte o tom příliš dlouho. Podle výběru stromu z výsledků zjistíte, jaký jste člověk.

 

TestTest|Archív

Výsledky jsou zde:

1. Jste velkorysá a morální (neplést s moralizující) osoba. Vždy pracujete na sebezdokonalování.  Jste velmi ambiciózní a máte vysoké standarty. Lidé si mohou myslet, že komunikace s vámi je těžká, ale ani pro vás to není snadné být tím, kým jste. Pracujete velmi tvrdě, ale nejste ani v nejmenším sobecký. Zřejmě chcete zlepšit svět. Máte velkou schopnost milovat lidi, dokud vás nezraní. Velmi málo lidí dokáže ocenit, co všechno děláte.

2. Jste zábavný, přímý člověk. Jste velmi zodpovědný a rád pečujete o druhé. Věříte v poctivou denní práci. Máte dobrou povahu a lidé si k vám snadno získají důvěru. Jste bystrý, vtipný a rychle myslíte. Vždy máte po ruce zajímavý příběh k vyprávění.

3. Jste inteligentní a přemýšlivý člověk, velký myslitel. Vaše myšlenky a nápady jsou pro vás to nejdůležitější. Líbí se vám přemýšlet o svých teoriích a názorech o samotě, jste introvert. Trávíte spoustu času přemýšlením o morálce. Snažíte se dělat to, co je správné, i když s vámi většina společnosti nesouhlasí.

 4. Jste vnímavá a filozofická osoba.  Kromě vás vám nikdo není ani trochu podobný. Jste intuitivní a trochu nepředvídatelný. Zůstáváte často nepochopen, a to vás zraňuje. Potřebujete osobní prostor. Vaší kreativitu je třeba rozvíjet, vyžaduje respekt ostatních. Jste člověk, který jasně vidí světlé a tmavé strany života. Jste velmi emotivní.

5. Jste sebevědomý, rozhodný a velmi nezávislý. Vaší hlavní zásadou v životě je „udělám to po svém“. Jste velmi soběstačný a víte jak být silný. Přesně víte, co chcete, a nebojíte se jít za svými sny. Jediné, co požadujete od lidí, je upřímnost.

6. Jste laskavý a citlivý. Lidé s vámi dobře vychází. Máte spoustu přátel a rád jim pomáháte. Máte vřelou a světlou auru, v které se lidi kolem vás cítí dobře. Každý den přemýšlíte o tom, jak byste se dál zlepšoval. Chcete být zajímavý, bystrý a originální. Jste dokonce připraveni milovat ty, kteří vám vaši lásku neoplácejí.

7. Jste šťastný a vyrovnaný. Jste velmi citlivá a chápající osoba. Navíc skvělý posluchač, který ví jak bez předsudků naslouchat lidem. Věříte, že každý má svou vlastní cestu v životě. Jste velmi odolní vůči stresu a málokdy si děláte starosti. Vždy se vám podaří dobře strávit svůj čas.

8. Jste okouzlující a energický. Jste zábavný člověk, který ví jak lidi rozesmát. Nikdy neříkáte ne dobrodružství. Často překvapujete, až šokujete lidi. Máte mnoho zájmů, a pokud se vám se zdá něco zajímavé, tak nebudete mít klid, dokud nezískáte hluboké znalosti o této oblasti.

9. Jste optimističtí a šťastní. Věříte, že život je dar a pokoušíte se využít tento dar naplno. Jste velmi hrdí na své úspěchy. Jste připraveni držet s v dobrém i zlém s lidmi, na kterých vám záleží. Máte velmi zdravý přístup k životu.  Využíváte každou příležitost k odpouštění, učení se a růstu, protože věříte, že život je příliš krátký na to, žít ho jinak.

Sedm psychotestů s obrázky >>>

Test osobnosti: Projděte dveřmi a zjistíte, jací jste >>>

Zábavné testy osobnosti: Co prozradí tvar nehtu nebo chodidla?