Dvojie zatancovala i v McDonaldu.

Dvojie zatancovala i v McDonaldu. Zdroj: YouTube.com

Nový internetový fenomén: Dvojice tanečníků rozbalila svůdné kreace v „mekáči“ a tramvaji

Dokáže ji ovládat jako loutku, která se pak zmítá ve smyslných pohybech. Tanečníci Kwabena Benko a Tracy Selasi mají své vystoupení vypilované k dokonalosti. Na tom by nebylo nic neobvyklého, kdyby se mladá dvojice nerozhodla prošoupat střevíce přímo v tramvaji či rychlém občerstvení v Manchesteru. Jejich video se stalo obrovským hitem a na YouTube.com už ho zhlédlo skoro dva miliony uživatelů.

V obchoďáku slyšíte oblíbenou hitovku a rázem se vám rozvlní boky, nebo si prostě jen tak pokyvujete v rytmu hlavou. Jestli to s vámi šije i v tramvaji, když posloucháte MP3 přehrávač, určitě oceníte video mladého páru. Tanečníci Kwabena Benko a Tracy Selasi totiž předvádí svůj temperamentní tanec právě mezi cestujícími hromadné dopravy nebo třeba v McDonaldu.

 Mezi tím, co lidé ukájeli své chutě „hambáčem“, tak mohli sledovat sestavou, ve které jde o to, že muž ovládá ženu pomocí tanečních pohybů. Čtyřiadvacetiletý pár přišel na myšlenku roztancovat tramvaj v Manchesteru díky soutěži, kterou uspořádal hudebník Fuse ODG. Na jeho singl Antenna Dance totiž měli zájemci natočit taneční videoklip.

I přesto, že účastníků soutěže byly tisíce, „manchesterský tanec“ začali napodobovat lidé po celém světě a stal se velkým internetovým hitem. Dokonce sám umělec přiznává, že díky takové propagaci jeho singl šplhal v hitparádách vysoko a on dostal příležitost k podepsání nového kontraktu na desku. Troufli byste si na něco podobného?