Zdroj: pexels

Rodinná dovolená, jak má být! Jak si pořádně užít volno s těmi nejmenšími? Poslechněte si podcast O všem!

Naplánovat rodinnou dovolenou tak, aby byli všichni spokojení, může být někdy dřina. Dovolená je od toho, abychom si odpočinuli. Je proto důležité si správně vybrat destinaci a naplánovat dovolenou podle našich představ. 

Cestování s nejmenšími

Říká se, že si děti do určitého věku dovolenou nepamatují. Proč tedy vyrazit i s těmi nejmenšími? Jet na společnou dovolenou je ideální způsob, jak trávit čas se svými nejbližšími a přitom si i odpočinout. „Někdo říká, že dítě je moc malé na to, aby si uvědomilo, kde je, a užilo si dovolenou. Dítě si však dovolenou užije, protože je s námi a my s ním. Jsme zkrátka spolu,“ říká Lenka Pátek, obchodní ředitelka CK Blue Style. Důležité je vybrat si správnou destinaci podle věku dítěte. V Řecku, Bulharsku i Tunisku budete letadlem už za pár hodin.

pexels

Pro cestovatele i milovníky odpočinku

Máte rádi výlety, dobrodružství, anebo se raději sluníte na pláži? V dnešní době jsou možnosti téměř neomezené. Pokud chcete mít trošku klid, ale zároveň chcete zabavit děti, volte hotely s dětskými kluby. „Nabízíme koncept Croco Club, kde máme vyškolené, česky mluvící animátory, kteří mají programy pro děti. Děti se tam nejen seznamují s informacemi o dané zemi, ale najdou si i nové kamarády a naučí se nové hry,“ říká Lenka Pátek, která byla hostem nového dílu podcastu O všem!. Zajímavé jsou také výlety na pirátských lodích, kde se zastaví v některé zátoce a můžou skákat do vody, šnorchlovat a bavit se. 

Na co si dát pozor

Pokud chcete mít opravdu klidnou dovolenou, připravte se na ni. Zkontrolujte expiraci dokladů, seznam věcí, které si je potřeba sbalit, i to, jaká omezení daná destinace má. Některé věci se dají zakoupit na místě a není třeba si je balit. To vše a mnohem více se dozvíte v novém dílu podcastu O všem!.

cncenter