.

. Zdroj: iStock Photo

Na 5 let má vystaráno! Stírací los výherci přihrál měsíční rentu 100 000 Kč!

Představte si, že vyhrajete měsíční rentu 100 tisíc korun. A to na dobu pěti let. Odejdete z práce? Co s penězi uděláte? Jaké sny si začnete plnit? Komu se svěříte? Na tyhle otázky si musel zodpovědět padesátník z Čech. Loni v říjnu se z něj totiž stal rentiér.

Přečtěte si také: „Díky výhře můžu pomoct těm, co to potřebují.“ Super Zlatá rybka výherkyni nadělila 4 miliony

Šťastný výherce není v loterních hrách žádným nováčkem. Jak nám prozradil, když si do budovy Sazky přišel dohodnout podmínky převzetí výhry, poprvé si vsadil už před pětatřiceti lety. A během té doby se mu už párkrát zadařilo.  

Vyhrál už podruhé

Od té doby, co si poprvé vsadil, si přišel na několik příjemných výher, ta dosud nejvyšší byla v hodnotě 40 000 Kč. Nejspíš díky svým zkušenostem se o výherní los nijak nebál.

Los naštěstí zůstal v pořádku, a rentiér si tak během příštích pěti let bude každý měsíc užívat opravdu štědrý bonus. Výhra ovšem na jeho pocitech štěstí nic nezměnila. Muž se totiž život snažil žít, jak nejlépe dovedl, už dávno před ní.  

Velké změny? Zatím ne!

„Vím, že jsem měl fakt obrovské štěstí. Určitě to říká každý, ale jsem za výhru neskutečně vděčný. Udělala mi radost. Jen si nemyslím, že se můj život příliš změní. Já sám to rozhodně neplánuji,“ uvedl.

Výherce hodlá zůstat ve své současné práci, neplánuje žádné velké nákupy ani stěhování. Peněz si tak nejspíš začne naplno užívat, až to situace ve světě i u nás dovolí.

S tak štědrým měsíčním příspěvkem se navíc nebude muset moc omezovat - ve hře mohou být jak luxusní dovolené, tak i renovace domova včetně pořízení třeba vířívky či bazénu. Anebo rovnou chalupy, kam by si spolu s rodinou jezdil odpočinout.

Ještě než se s námi výherce rozloučil, spiklenecky prozradil, že se sázením rozhodně nehodlá přestat. Vzápětí navíc dodal, že losy by podle něj měl ve svém životě vyzkoušet úplně každý.  

Nechte se rentou rozmazlovat i vy

Dáte na jeho radu? Losy z rodiny Rentiér patří mezi ty vůbec nejoblíbenější a není se co divit. Rentiér za 50 Kč vám po dobu pěti let může nadělit měsíční rentu 50 000 Kč a Super Rentiér za 100 Kč nabízí částku 100 000 Kč měsíčně.

Nevadilo by vám dostat na úvod ještě bonusovou hotovost? V takovém případě sáhněte po losu Mega Rentiér za 200 Kč. Vedle měsíční renty ve výši 100 000 Kč pro vás má ještě bonus 5 000 000 Kč, který získáte hned po výhře.

Všechny losy od Sazky seženete na mnoha tisícovkách prodejních míst s terminálem Sazky po celé republice. To nejbližší najdete na interaktivní mapě na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. 

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.