Ostrý pohled: Nejhorší zločin, před kterým zavíráme oči. Úchylové se nízkým trestům můžou leda tak smát

Sexuální zneužívání dětí je podle každého normálně smýšlejícího jedince ten nejhorší představitelný zločin, kolektivně k tomu však přistupujeme stejně apaticky jako Zeman ke slevě na Birell. A právě proto se tématu pedofilie budeme věnovat v bonusovém segmentu Ostrý Pohled Událostí Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv.

Přesně před rokem byl do kin uveden dokumentární trhák V Síti, který nám jasně ukázal, že Škromachovy selfíčka už zdaleka nejsou to nejhorší, co na internetu koluje. A taky kolik chlapů v důchodu se místo vlastním vnoučatům radši věnuje těm cizím. Jenže dopad toho skandálního snímku byl, že se z vrchního úchyla stal populární meme-boy a další hlavní hrdinové postupně dostávají tresty, za které by David Rath vesele obdaroval celou prokuraturu svou proslulou sedmičkou.

Normalizování sexualizace nezletilých je bohužel novodobý trend. Zazobaní senioři jako princ Andrew, který na Epsteinově ostrově dal nejspíš víc dvanáctek než štamgast po rozvolnění koronavirových opatření, většinou dostanou jen přes prsty. A v horším případě jim to projde a se svou milou se dokonce ožení jako třeba jeden náš známý zpěvák...

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.