Zdroj: Smarty CZ

XIXOIO – příležitost zhodnocení finančních prostředků, která potěší patrioty

Když hledáme zajímavou možnost zhodnocení financí a zajištění pasivního příjmu, jde většinou o racionální rozhodnutí.  V tomto textu se přesto dotkneme i pojmů jako národní hrdost. Důvody, proč vložit své peníze do českého projektu XIXOIO, ovšem na emocích založeny nejsou.

Projekt XIXOIO byl představen teprve nedávno, přesto už vzbudil značný zájem především odborné veřejnosti. Jedná se o unikátní koncept propojení prostředí podnikání a soukromých investorů, pomocí zcela nových finančních nástrojů založených na moderních technologiích.

Kdokoli z nás může prostřednictvím tohoto systému vložit peníze do konkrétního projektu nebo podniku a získat podíl na jeho úspěchu. Možnost investovat se přitom nabízí již od částky 10 000 Kč. 

Důvěra v české hlavy

Možná sami znáte řadu úspěšných Čechů, kteří se prosadili na prestižních pozicích nebo prodali své čerstvě vybudované firmy renomovaným společnostem za astronomické sumy. Jsme známí svou schopností improvizovat a přizpůsobovat se nové situaci, což v proměnlivém světě nových technologií skýtá značnou výhodu.

Využít toho můžete i vy, aniž byste sami začali podnikat. Podstatou XIXOIO totiž je, že peníze vkládáte přímo do projektů českých firem - bez prostředníka a přesto za odborného dohledu. Nejde přitom o nějaký ekonomický experiment, ale propojení tradičních nástrojů finančního trhu s novými technologiemi. 

Co je doma, to se počítá

Každý dobrý hospodář chce mít přehled nad svým majetkem, aby mohl rychle reagovat na případné ohrožení nebo naopak novou příležitost. S vašimi investicemi by to mělo být podobné. 

XIXOIO je česká firma s jasnou majetkovou strukturou, takže své peníze neposíláte někam za obzor, kde vám zmizí z dohledu. Finance se do projektu uvolňují postupně v závislosti na plnění dílčích realizačních kroků a díky online aplikaci v češtině máte o svém vkladu neustálý přehled.

XIXOIO zná Čechy i jejich motivace

Vedoucí projektů XIXOIO jsou v převážné většině Češi a jejich detailní znalost místního prostředí se odráží také v nastavení projektu. Věří ve schopnosti českých podnikatelů, kterým často chybí kapitál na pružné financování projektů. Současně vnímají poptávku veřejnosti po efektivním a přitom dostupném zhodnocení finančních prostředků. XIXOIO tyto dva světy propojuje a přes svůj český původ se netají globálními ambicemi. 

Hledáte i vy zajímavou možnost, jak si zajistit stálý pasivní příjem pro své koníčky, dovolené, zkrátka pro příjemnější život? Navštivte stránky www.xixoio.com a dozvíte se víc.