Roman nebude sedět v koutě, jde na fotbal! Prymula znovu otestoval, co lidi ještě snesou

Káže vodu a přitom sám pije to nejlepší víno! Roman Prymula opět Čechům ukázal, že jsme si sice všichni rovni, ale někteří jsme si rovnější, když se v době lockdownu vydal s naší elitou na fotbal. Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, jak nás a naše nejvyšší z nejvyšších poznamenal rok s koronavirem.

Ředitel České televize, hradní kancléř, druhý nejvyšší hygienik v zemi Jan Marounek. Ve čtvrtek bylo v hledišti fotbalové Slavii pomalu více známých tváří, než na hřišti. A mezi nimi samozřejmě nechyběl ani král sociální inteligence Roman Prymula, který ještě doposud obstojně nevysvětlil ani svůj mejdan v Riu, takže zázraky jsme nemohli čekat ani tentokrát.

Babišův (ex)poradce by nejraději Čechy zavřel doma na dva západy a nikam je nepustil, patrně právě proto, aby mohl beztrestně po večerech vymetat všechno, co jim odpírá. Ale on chudák ještě letos neměl žádnou dovolenou... A kolik jí tak asi měli ti zdravotníci, co padají na hubu? Nebo lidé, co musí být pořád zavření doma a kvůli koronaviru mají existenční potíže?Jak vidno, rok s koronavirem zasáhl i naše duševní zdraví a u některých už tento stav hraničí s imbecilií...

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.