Naději na pomoc Polky u Blatného nenašly. Naštěstí se někomu rozbřesklo

Tmářské Polsko opět šokovalo celý svět, když zakázalo svým obyvatelkám potraty. Tamním politikům je totiž zjevně jedno, jaké trauma může ženám způsobit, že musí porodit dítě, které zemře, nebo je produktem znásilnění. A jak se k tomu postavilo Česko? Vys*at se na Polky! Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, kolik tmářů máme i mezi námi.

Polsko se ocitlo v centru světové pozornosti kvůli kontroverznímu zákazu potratů. A tamní nešťastné ženy upínají zase svou pozornost mimo jiné i na Česko, pro něž je naše země nadějí, že v případě nouze tu budou moct podstoupit zákrok, který jim tamní duševně zaostalá politická reprezentace odpírá. Jenže pak přišel Blatný a jejich naději pošlapal jako slon v porcelánu.

Náš ministr zdravotnictví, kterému se nedaří vymítit covid, se rozhodl zničit alespoň něco jiného. A to vyhlídky polských žen, že by v liberálním ateistickém Česku mohli najít útěchu a pochopení. A tak jsme opět na tiskovou konferenci vyslali našeho reportéra Tomáše Plhoně, který žádné odpovědi nepotřebuje, aby zjistil, co za tím doopravdy stojí. 

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.