Tři okresy budou odříznuté od světa. I Andrej zůstal sám, už přišel dokonce s prosíkem

Událostí číslo jedna je dnes hlasování poslanců o nouzovém stavu. V době přípravy videa a článku ještě jasno nebylo (a možná stále není), tak se radši pojďme podívat na druhou top zprávu dne. Opakuje se situace zjara - tři okresy to schytaly a maj útrum. Vláda jim zatla tipec a uzavřela hranice. Můžeme se za ně modlit po vzoru Slováků. Co se tím myslí se dozvíte v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv.

Tak což o to Cheb, Sokolov a Trutnov - zvlášť ty dva na západě nebyly nikdy předmětem touhy většiny obyvatel se tam vydat na výlet, Otázkou ale je, jak Blatný hodlá udržet lidi uvnitř hranic okresů. I na to ale má odpověď, prý povolá armádu. Možná by se tam rovnou dalo natočit pokračování Černobylu ať máme matroš do zásoby až Rosatom dostaví Dukovany. 

Jo to naši slovenští sousedé, ty už maj jistý, že nad koronavirem zvítězí. Místní vymítačka ďábla totiž požehnala vládě i premiérovi, proklela neznámým jazykem nepřátele a poprosila o moudrost pro vládu. To bychom tu asi potřebovali taky...