Skončí nouzový stav? Od pondělka může v Česku nastat totální anarchie

Čeká nás Apokalypsa! Jinak si totiž nedokážem vysvětlit chování Andreje Babiše v posledních dnech. Místo tvrdých slov - plný měkkých slovenských souhlásek - je teď smířlivější, než kdy jindy. Pokud teda nepočítáme spoty před volbama. Možná začne rozdávat ve sněmovně i koblihy. Potřebuje totiž dosáhnout svého a vypadá to, že je dost v háji, jinak by asi takhle nízko neklesl. Více se dozvíte v dnešních Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Učiněný svatoušek - tak se teď Andy chová před svými poddanými...ehm kolegy. Tutam jsou hlášky o nízkém IQ a označení za "totálně nechutnou". Teď už slibuje, jak dá ostatním poslancům slovo a vyslechne jejich názor. O čem je řeč? No o nouzovém stavu, o čem jiném, že jo. Protože posledních pár měsíců se tu řeší jen asi tři věci pořád do kolečka a nouzák je už takový evergreen.

Jenže teď to začíná vypadat, že Andy ostrouhá - podporu mu nikod vyloženě nevyjádřil, proti jsou sice zatím jenom Tomio a jeho parta, jak to ale celý ve čtvrtek dopadne je ve hvězdách.