Prostořeká Jana a nespoutaná Alena: Jak si Babišovy ženy uřízly ostudu

Ženy Andreje Babiše zase šláply do pořádnýho h...exkrementu. A tentokrát každá do svýho. Schillerová s Maláčovou jsou zodpovědný za víkendovej shitstrom na českým internetu - kde jinde taky, když nemůžem ven, že jo. Obě zvládly svými činy a výroky vytočit opět spoustu lidí a roli v tom zahrála i jejich nevědomost. Co přesně nás naštvalo tentokrát se dozvíte v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv.

Kromě učitele jazyků, by si Alenka měla najít někoho, kdo jí řekne, k čemu jsou v autě bezpečnostní pásy a Janča se může vrátit do lavice na pár hodiny dějepisu. Neuškodil by ani takt, ale ten ve škole nezíská. Schillerová totiž vyrazila mrknout do obchoďáků, kolik stojí respirátory. Asi v sobě chtěla spojit osobu influencerky a cenového inspektora. Jinak si nedokážem vysvětlit, proč video jak v outfitu dominy sedí v autě jedoucím za dobrodružstvím do Tesca. Ale tak Česko teď krom ceny respirátorů nic jinýho netrápí, teda kromě toho, že Ála neměla pásy. Prej teda jezdila jen po parkovišti (kde je most a rychle jedoucí auta, ale dobře)...

No a čím se vyznamenala Maláčová? Při hádce s poslancem ODS Janem Skopečkem v Partii na Prima CNN se neudržela, a asi aby mu dokázala svou vědomostní dominanci, přirovnala covidovou krizi k druhé světové válce. Tak rychlou zpátečku, jako zařadila Janča, neumí ani profi jezdci. Skopeček vypadal, že ho trefí šlak, nabádal Maláčovou ať se omluví, ale ta se v tom hovně patlala s klidem dál. Kdybyste to nevěděli, dokud chodí děti do školy, je to v pohodě.