Vrchol! Babiš oddaně řídí stát jako firmu a nějací soudci mu do toho hodili vidle

Vláda si stěžuje, že Češi nedodržují opatření. Hotel, který si s nimi utřel zadnici a pohostil kmotry, dostal od státu 800 tisíc na kompenzacích. A Andrejova největší starost je zrušený volební systém. Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, kam se Česko řítí. Ale varujeme, že tam Slunce nejspíš nesvítí...

Teplický hotel, který nelegálně pohostil kmotry, politiky a minimálně jednoho policejního šéfa, dostal od státu 800 tisíc na kompenzacích za covid. Mezi hosty byli i Jirka Paroubek, který nejspíš minimálně půlku zmíněných dotací projedl na chlebíčkách a Milan Hnilička, který i přes své selhání překvapivě zůstává nadále ve své vysoké politické funkci. A pak se vláda diví, že se Češi nemají k dodržování opatření, když jdou politici takovým skvělým příkladem.

Andrej má ale momentálně úplně jiné starosti. Ústavní soud mu zrušil kus volebního zákona, který mu těžce hrál do karet a znevýhodňoval malé strany. Premiér si tak konečně našel nového úhlavního nepřítele namísto Kalouska - předsedu ÚS Pavla Rychetského! Za to Hamáček musí být vysmátý jako lečo. Svou stranu totiž už dávno poslal ke dnu jak Rychtář Bartošovou a nový volební systém mu tak může jenom prospět.

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.