Konec diskriminace, přichází inovativní volební systém. Bez koblih, vlastenců a Václavů Klausů

Ústavní soud po letech zjistil, že náš volební systém je pěkně diskriminační a část zákona zrušil. Příhodně se tak stalo pár měsíců před volbami, které plánovalo vyhrát ANO a tak můžete hádat, koho to nejvíc nas... štvalo. V dnešních Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv se podíváme na to, jaký systém by byl pro naši zemi vůbec nejlepší.

Babišově poslanci podle stávajícího systému stačilo na mandát pouhých 19 tisíc hlasů, poslanci na chvostu si však na stejné křeslo museli máknout alespoň jednou tolik. Za takový kalkulační freestyle by se prostě nemusela stydět ani Alenka Schillerová. A po letech se konečně dopočítali i naši odborníci z Ústavního soudu a tuhle zrůdnost zrušili... Blahopřejeme!

Sice jsme rádi, že by náš volební systém mohl být konečně trochu víc spravedlivější a demokratičtější, celkově je to ale pořád prehistorický paskvil, který svými nedostatky umožňuje, aby nás řídili samí retardi. A proto by ho měl nahradit naprosto inovativní volební systém Událostí Luďka Staňka, který si zakládá na jediném pravidle: Pokud seš úplný idiot, o ničem nerozhoduješ. Těžko ale říct, jestli by nám pak měl kdo vládnout...

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.