Zdroj: SAZKA

Vyhrajte 100 000 Kč měsíčně po dobu 20 let! Sazka spustila novou loterii Extra Renta

Život podle vlastních snů a představ, naplněný zážitky, cestováním, radostí a bez nutnosti řešit rutinní povinnosti. Tak lze stručně charakterizovat budoucnost, která čeká na výherce v loterii Extra Renta od Sazky. K oblíbené Sportce, Eurojackpotu nebo třeba stíracím losům nyní přibývá novinka, která nemá v Česku obdoby. Hlavní výhra u Extra Renty vám totiž přihraje měsíční příjem 100 000 Kč, a to na dlouhých 20 let!

Za takový balík si můžete každý měsíc splnit i ta nejtajnější přání, zároveň získáte i příjemný pocit finanční jistoty. Mimo dvou desítek let, kdy vám každý měsíc přijde na účet 100 000 Kč, nabízí Extra Renta samozřejmě i další částky podle úspěšně trefených čísel.

Losuje se každé pondělí

Extra Renta je podobně jako Sportka nebo Eurojackpot postavena na principu číselné loterie, kde se volí 7 čísel z 33. Výhru můžete získat už za 3 uhodnutá čísla. Cena sloupečku je 25 Kč, sázenka obsahuje 4 sloupečky. Losování probíhá jednou týdně, a to vždy v pondělí ve 20:00. Další informace o této novince získáte zde.

Svou sázenku můžete podat na prodejních místech Sazky, ale také jednoduše online na tomto odkaze.

20 let finanční nezávislosti

Sazka věří, že si lidé novou loterii brzy oblíbí. Zájem o výhru v podobě měsíčních výplat totiž Čechy baví už delší dobu. Například mezi jedny z nejoblíbenějších losů patří ty z rodiny Rentiér, které nabízejí měsíční renty v různých hodnotách po dobu 5 let. Extra Renta však tento model posouvá ještě dál a výrazně prodlužuje období, po které výherci měsíční platby dostávají. Hlavní výhra poskytne celých 20 let finanční nezávislosti.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.