Babiš je zmocněncem pro očkování. Už to nese ovoce, jsme opět na chvostu Evropy!

Očkování nám tu jede nějaké tři týdny, ale z naočkovaných všichni známe asi jen Andrejka, že jo? A tu babču, kterou tam posadili s nim, aby bylo vidět, jak je lidovej. No jo, ono se neni moc čemu divit, že obyčejný lidi - teda ty, který to potřebujou nejvíc - očkovaný pořád nejsou, když si ty injekce mezi sebou rozdávaj potentáti z Horní Dolní a jejich manželky. Vysvětlení najdete v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv.

V Kalifornii se nakazily covidem už i gorily. Ne, nemyslíme ty, kteří minulý týden vtrhli do Kapitolu, ale ty skutečné lidoopy. Co neumí mluvit. Jsou chlupatí. Žijí v zoo prostě. Pokud se tohle dozví Andy, je dost možný, že před sestřičkama v nemocnicích dostane injekci Richard ze zoo v Troji.

Minimálně je předběhla už i manželka radního pro zdravotnictví Královéhradeckého kraje Zdeňka Finka. Prý ale chce dobrovolničit v očkovacích centrech, tak je to logické, že musí dostat vakcínu dřív než leckdo v první linii. Tenhle nešvar se ale nerozjel jen u nás. V Polsku budou přednostně očkovat celebrity, na Slovensku už si pro vakcínu došla tenistka s manželem. Ale jsou v tom nevině. Je to kampaň!