Daniel Landa a podporovatelé Blanického manifestu
Podpisy Blanického manifestu
Daniel Landa a podporovatelé Blanického manifestu
Daniel Landa a podporovatelé Blanického manifestu
Daniel Landa a podporovatelé Blanického manifestu
8
Fotogalerie

Daniel Landa zachraňuje obyčejné a zoufalé lidi. A pro ty, kdo se chtějí očkovat, máme nemilou zprávu!

Dnes se podíváme na to, jak se Česku daří v boji s novým typem koronaviru. Spoiler: Jsme best in covid! Ale nemusíte mít strach z dalších hororových scén, v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv vám ty „skvělé“ zprávy alespoň trochu zpříjemníme... Danielem Landou, Donaldem Trumpem a koťátky!

 

Čau lidi, jsme best in covid! A to doslova. Česko je totiž podle statistik opět nejhorší na světě. Lidi umírají jak na běžícím pásu, krematorium v Ostravě nestíhá zpopelňovat mrtvé, Andrej klasicky za nic nemůže a do toho se nám tu začínají objevovat samozvaní spasitelé typu Daniela Landy, který po vzoru dávné legendy vyjel českému národu na pomoc a hřímá o virovém protektorátu.

Ve světě to však není o moc lepší. Trump ani po několika týdnech neuznal svou prohru v amerických volbách, po kterých si spousta lidí si oddychla, že nejmocnější stát světa už konečně nebude řídit „mentálně retardované hovado“. Donald ale pořád kope kolem sebe, podává (a prohrává) jednu žalobu za druhou a vypadá to, že nás čekají ještě zajímavé dva týdny. Takže... není libo raději to koťátko?

Celé Události Luďka Staňka (včetně koťátek) najdete ve videu v úvodu článku.