Politici kážou vodu, ale pijí víno! Když simyslí, že je nikdo nevidí, zahazují roušky.

Politici kážou vodu, ale pijí víno! Když simyslí, že je nikdo nevidí, zahazují roušky. Zdroj: Mall TV

Politici si asi myslí, že když se vypnou kamery, nikdo je nevidí a můžou vesele konverzovat bez roušek bez 2 metrových rozestupů.
Alena Schillerová zveřejnila na svém Instagramu tajemnou fotografii s hádankou.
Síťoviny si berou na paškál události, které se propírají na internetu.
3
Fotogalerie

Dvojí metr v ČR: Politici si myslí, že když je nikdo nevidí, nemusí nosit roušku

V dnešní době by nám, obyčejným smrtelníkům, měli jít politici příkladem v dodržování pravidel a omezení, která neúnavně vyhlašují. Ale není to tak. Někteří z nich si totiž myslí, že když se vypnou kamery, nikdo je nevidí a zahazují roušky v dál. Mají přece pauzu, no ne? A koronavirus ji má asi taky. Jediný kdo pauzu nemá je ministryně financí Alena Schillerová, která své fanoušky na sociálních sítích aktivně zásobuje záhadnými fotografiemi s hádankou. O co jde? To se dozvíte v novém dílu pořadu internetové televize Mall TV Síťoviny.  

Martin Jirman a Marie Radostová jsou tu proto, aby vám neunikl žádný žhavý trend ze sociálních sítí. S námi nebudete out! Jaký status otřásl Facebookem, jaké vyfiltrované fotky zaplavily Instagram, kdo se ztrapnil na TikToku a které celebrity přestřelily napříč sítěmi? To se dozvíte v našem svižném zpravodajství a nepřijdete ani o zvířátko na konec.