Uživatelé TikToku předstírají, že zemřeli

Uživatelé TikToku předstírají, že zemřeli Zdroj: Mall TV, TikTok

Uživatelé TikToku předstírají, že zemřeli při historických katastrofách a vítají vás v nebi. A co tu máme dál?

TikTokoví uživatelé předstírají, že zemřeli při historických katastrofách, jako byl např. holokaust, útok na Pearl Harbor, 11. září, nebo třeba plastická operace. To ale ze světa internetu není zdaleka vše. Čeští politici se zas dali na poezii. Pohodlně se usaďte a zaposlouchejte se do nacionálního slabikáře Tomia Okamury, poetických rýmů Aleny Schillerové nebo realistických říkadel Mirka Kalouska. 

Ani redakce Síťovin nezůstala pozadu, a za ministryni Janu Maláčovou, které se veršovat nechce (nebo nemá vlohy), vymyslela krásnou báseň s cimrmanovským absolutním rýmem. Nikdo z nich ale nemá na samozvanou celebritu ze sídliště, Janu Yngland Hruškovou. Sice nepíše básně, ale na její klip se dá jen beze slov zírat...

Celý díl Síťovin můžete zhlédnout zde:

Martin Jirman a Marie Radostová jsou tu proto, aby vám neunikl žádný žhavý trend ze sociálních sítí. S námi nebudete out! Jaký status otřásl Facebookem, jaké vyfiltrované fotky zaplavily Instagram, kdo se ztrapnil na TikToku a které celebrity přestřelily napříč sítěmi? To se dozvíte v našem svižném zpravodajství a nepřijdete ani o zvířátko na konec.