Premiér Andrej Babiš a šéf Evropské komise Charles Michel na summitu v Bruselu.

Premiér Andrej Babiš a šéf Evropské komise Charles Michel na summitu v Bruselu. Zdroj: Reuters

Zázraky se dějí! Nemocní s covidem jsou vyléčeni a zbytek zachrání ten nejvyšší svým semaforem

Semafor a chytrá karanténa budou teď v rukou nejvyššího. Koho? Nejen to zjistíte v nejnovějším díle Událostí Luďka Staňka.

Byl tu víkend a s ním i dramatické události, během kterých jsme přišli o nakažené i iluze, že chytrá karanténa funguje tak skvěle, jak říkal premiér Babiš. Protože, koneckonců, kdyby fungovala skvěle, nemusel by na ni dohlížet. A teď na ni dohlíží a to dokonce z nejvyšší možné výšky. Což je samozřejmě skvělé. A pak je tu další díl naší oblíbené Hitparády Brněnštiny, kterou píšeme s velkým H a velkým B, protože si to zaslouží. Jak hitparáda, tak Brno. Pokud vás zajímá jak dopadla, případně čím se Adam Vojtěch inspiroval u zázračného případu uzdravení našich spoluobčanů, klikněte na další díl Událostí Luďka Staňka.

Podívejte se na celý díl Událostí Luďka Staňka:


Zprávy, jaké jste ještě neviděli, s moderátorem, který by si na televizních obrazovkách ani neškrtl. Známý komentátor a stand-up komik Luděk Staněk v seriózním zpravodajském studiu zcela neseriózním způsobem komentuje aktuální dění z domova i ze světa. A možná bude i blbec na konec.