.

. Zdroj: STILL ČR

STILL vám nabídne více než jen vysokozdvižné vozíky

Potřebujete vysokozdvižné vozíky či jinou manipulační techniku? Vyberte si ji tam, kde k ní dostanete i komfortní služby. A nejde jen o prvotřídní servis.

Firma STILL je nejen prestižním dodavatelem vysokozdvižných vozíků a manipulační techniky, ale rovněž celých intralogistických systémů. Ať již takto kompletní dodávku řešení potřebujete či nikoliv, je STILL firmou, která přichází se stále novými inovacemi, díky kterým šetří peníze svých zákazníků, pomáhá jim podnikat profesionálně, držet krok s dobou i vést firmu v souladu s trvale udržitelným rozvojem. Napadlo by vás, že tohle vše dostanete byť s jediným vozíkem od STILL?

Dodávka vysokozdvižných vozíků na klíč

Pořizovací cena vozíků, vysokozdvižných, nízkozdvižných či další manipulační techniky, není nízká. Pokud rovnou potřebujete celou flotilu, je to investice, která je na nákladech firmy poznat. Pro menší firmičky či začínající hráče na trhu pak může být pořízení nového vozíku zcela nedostižným snem. Nesahejte po levnějších a méně kvalitních značkách, které navíc nenabízí zdaleka takový zákaznický komfort jako STILL. Kupte si od společnosti bazarový vozík.

Vysokozdvižné vozíky prodává STILL i jako repasované, a to hned v několika kvalitativních třídách, které pak nabízí to nejlevnější i to nejekonomičtější řešení právě pro vás. STILL sám vykupuje svoji manipulační techniku, profesionálně ji renovuje a opět posílá dál jako bazarové zboží. Díky tomu můžete mít ve svém skladu či provozu STILL, i když nemáte na investici do nového vozíků.

Ale tím stále ještě výčet možností, jak přijít ke STILL vozíkům, nekončí. Potřebujete je jen krátkodobě? Hodil by se vám na krátké období některý speciální vozík? Lépe se vám z nákladů odepisuje služba než nákup zařízení? Vozík od STILL si v toto případě nejspíš budete chtít pronajmout, a i to je možné.

Podívejte se, co STILL ve srovnání s konkurencí nabízí

Firma ve své kampani vyzývá – Srovnej si to! A svým zákazníkům představuje své nejlepší benefity: bazar vozíků, desulfataci baterií, mytí manipulační techniky, Li-lion elektrifikaci vozíků, antikolizní systém, i svoji myčku manipulační techniky. Co se za těmito nadstandardními službami, z nichž jsme ještě některé nezmínili, ukrývá?

Mytí techniky bez práce i bez pokut

Udržovat manipulační techniku a vozíky v provozuschopném stavu znamená dbát rovněž o jejich čistotu. VZV je nutné pravidelně mýt a udržovat je v čistém stavu. Avšak tyto lázně pro flotilu VZV se již mnoha firmám pěkně prodražily. S odpadní vodou po mytí vozíků se totiž musí nakládat jako s nebezpečným odpadem. Takže na mnohých firmách se nakonec vyřádili inspektoři životního prostředí. STILL proto pro své zákazníky našel řešení. Sám jim vozíky umyje a zákazník s nimi nemusí ani nikam jezdit. Naopak, STILL přijde přímo k zákazníkovi. Byla to česká pobočka STILL, kde přišli s inovativním nápadem, jak řešit mytí techniky. „Postavili“ mobilní myčku techniky, která přijede po objednání přímo za klientem a obsluha myčky sama vozíky umyje. V mobilní myčce s vlastním zásobníkem vody, s vlastním zdrojem elektrické energie a dokonce, co je nejdůležitější, s integrovanou čističkou odpadních vod.

Nový život pro baterie

STILL je sice velkým propagátorem Li-lion elektrifikace vozíků, ale přesto nehodil zákazníky, kteří pořád jezdí na olověné akumulátory, přes palubu. Právě naopak. Jejich olověné baterie, které tak „rády“ podléhají destruktivní sulfataci (krystalizace síranu olovnatého v baterii vlivem stejnosměrného elektrického proudu), opět vrací do provozu. Díky speciální technologii desulfatace mají i olověné akumulátory šanci na nový a delší život. Je to další příspěvek STILL svým zákazníkům, ale rovněž ekologii. Protože prodloužit život olověným akumulátorům a nemuset je příliš rychle likvidovat znamená šetřit životní prostředí.

Jedenácté přikázání: „Nenabouráš!“

Tak právě na něj se ve STILL zaměřili a přišli s antikolizním systémem, který chrání životy lidí, techniku i zboží. Díky kombinaci osobních lokátorů, vozíkových lokátorů a řídící jednotky se zcela zásadně zvýšila bezpečnost provozu vozíků ve skladech i v provozech. Systém včas objeví potenciální kolizní situace a všechny strany na ně upozorní. Bezpečnost v každém konkrétním provozu je řešena vždy na míru. Antikolizní systém STILL je otevřenou platformou, kterou je možné přizpůsobit potřebám a požadavkům každého klienta firmy.

Co vám ještě chybí ve službách STILL?

Nebo spíše, co už vám chybět nebude? E-shop! STILL totiž nyní, po spuštění nové webu, připravuje rovněž e-shop s manipulační technikou. Nákup na dálku, přes e-shop, vás však rozhodně nepřipraví o žádný z benefitů, který od značky STILL můžete využívat.