Události Luďka Staňka

Události Luďka Staňka Zdroj: Mall.tv

Andrej Babiš věří na vesmír. Jeho horoskop se opravdu naplňuje!

Dnes se podíváme do Polska na volbu prezidenta a na pravidelný nedělní proud vědomí, který tryská z našeho premiéra. Celý díl Událostí Luďka Staňka najdete ve videu v článku.

I v zahraničí se dějí zajímavé věci. Třeba takové Polsko volí prezidenta. Liberální část voličů si přeje otevřenější zemi s právy pro homosexuály a etnické menšiny. Polská volba prezidenta je samozřejmě legrace. Ale ne taková jako každotýdenní proud vědomí našeho ministerského předsedy, kterou představujeme v nové rubrice s vlastní znělkou. Nedělní relace Čau, lidi si ji rozhodně zaslouží! Andrej věří na vesmír, energie a astrologii a jeho astrologička (sic) mu potvrdila nastávající rozpory v politické oblasti. Ovšem jeho vlastní horoskop prý funguje skvěle. Tak to každopádně.

 

Zprávy, jaké jste ještě neviděli, s moderátorem, který by si na televizních obrazovkách ani neškrtl. Známý komentátor a stand-up komik Luděk Staněk v seriózním zpravodajském studiu zcela neseriózním způsobem komentuje aktuální dění z domova i ze světa. A možná bude i blbec na konec.