Video placeholde

Babiš ovládl Česko, jeho sochy zdobí Staromák a EETerminátor se vrací. Satirické video útočí na premiéra

Píše se rok 2030. Celé Česko zežloutlo, řepka se pěstuje téměř všude a na každém náměstí stojí socha Andreje Babiše. V dystopické budoucnosti se ale zrodí hrdina. Bodrý Moravák Bohumil Stejskal, hlavní hrdina filmu Dědictví aneb Kurvahošigutntág, který jde všemocnému premiérovi v ústrety. Ten v zoufalství sáhne k poslednímu možnému kroku – aktivuje Miloše Zemana. Tento bizarní popis je začátkem děje nového videa, které na Facebook nahrál Michal Orsava. Podívejte se na něj – část najdete v úvodu, celý snímek v textu článku.

Video EETerminátor sbírá na sociálních sítích tisíce zhlédnutí. Souboj Bohumila Stejskala a Arnolda Schwarzeneggera proti Babišovi se Zemanem nemá na českém Facebooku obdoby. Za snímkem stojí autorské duo Michal Orsava a Michaela Lovecká pod hlavičkou jejich studia FILMAGIX. Nejedná se přitom o jejich první satirický počin namířený proti dvěma hlavním představitelům našeho státu.

Podívejte se na celé video EETERMINÁTOR - DEN VYÚČTOVÁNÍ:

Slovutný Bohuš Stejskal byl obsazen jako hlavní hrdina příběhu, jehož kultovní postava excentrického čerstvého milionáře měla být zajímavým protipólem zámožného politika a jeho Agrobota. „Bohuš je stejně jako Terminátor a vybraní političtí zástupci vděčným zdrojem legendárních scén a hlášek, které jsou pro tvorbu těchto projektů nezbytné, jelikož se 90 % tvoří postprodukčně. Společně s tím se nám tandem vybraných politických osobností velmi osvědčil také v minulém videu, a proto jsme se rozhodli je obsadit i v tomto projektu," uvádí Michal Orsava a Michaela Lovecká.

Už v minulosti bodovali Orsava a Lovecká na Facebooku staršími videi. Harryho Pottera nechali bojovat s Milošem Zemanem, Chucka Norrise poslali protivládní demonstraci a Donald Trump zase v Česku chytal Kevina z filmu Sám doma. Jejich poslední počin je ale zatím technicky nejdál. O tom svědčí i počet lidí, kteří se do videa s Babišem a Zemanem zapojili. Na čtyřminutovém spotu se jich celkem podílelo šestnáct, dabing Arnolda Schwarzeneggera obstaral renomovaný herec Pavel Soukup.

Co na video říkáte? Dejte nám vědět do komentářů.