Zdroj: Shutterstock

Mějte hypotéku jistou, až pak hledejte byt ke koupi

Zvažujete nákup nemovitosti skrze hypoteční úvěr, ale nejste si jistí, zda získáte hypotéku? Pak není nic jednoduššího, než Využít Hypotéku dopředu od Wüstenrot. Poté, co budete Mít finance schválené, máte rok na to v klidu si vybrat nový domov podle vašich představ.

Situace na hypotečních trhu není jednoduchá. Nabídka mnohonásobně převyšuje poptávku, kupující tlačí čas. POKUD chtěj nákup financovat hypotečním úvěrem, jehož Vyřízení a schválení není ze dne na den, může se stát, že byt mezi tým koupí někdo jiný. Ideálním řešení je tak Mít hypotéku schválenou ještě Drive, než s vybereme nemovitosti vůbec začnete.

Nákup nemovitosti jako s hotovostí

Finanční skupina Wüstenrot prodeji v produkt, který dává klientům dostatek času na výběr vysněné bydlení. Hypotékou dopředu mají totiž po schválení úvěru celý rok na hledání toho pravého bydlení. "Naji vhodný byt a navíc v lokace, která se nám líbí, Může být náročné. A když už ho klient najde, nechce si ho samozřejmě nechat tzv. Protec mezi prsty. Pro začátek je tak dobré, když Přesně ví, s jakým finančním obnosem Může disponovat. Tedy na jak vysokou hypotéku dosahu. Vybrat si tak Může podle svých preferencí a nebrat nějaký byt jen proto, že je právě k mání, "uvádí Marian Holub ze společnosti Wüstenrot a pokračuje:" A přesně toto prodeji v produkt Hypotéka dopředuod Wüstenrot. Finance totiž získáte ještě předtím, než si byt nebe dům vyberete. A to s ročním předstihem. Díky tomu, že máte předem schválený úvěr, se dostáváte i do výhodnější pozice při vyjednávání s Prodávajícího či realitního kancelářemi. Hypotéka dopředu je pro vás zkrátka jistotou, že na koupi máte zajištěné finance . "

Shutterstock

Okamžitá platba zálohy

Hypotéka dopředu klientům takové garantuje, že MOHOU bez obav složit zálohu a po umožnění čerpání hypotéky doplatit zbytek ceny. Což je další velké plus produktu. " Vyhnete se tak například problémům, kdy Prodávajícího složil rezervační zálohu a až poté byste šli vyřizuje hypotéku. POKUD by vám pak banka hypotéku neschválila, o zálohu byste přišli, "uzavírá Holub.

Jak zažádáš o Hypotéku dopředu?

1. Klient požadují o hypotéku bez vybrané nemovitosti.

2. Wüstenrotu doloží pouze podklady ke svým příjmům, výdajům domácnosti a případ Doplňující informace pro tzv. scoring.

3. Wüstenrot posoudit klientovu bonitu a předložit mu k podpisu smlouvu se schváleným maximálním Úvěrové rámcem.

4. Klient má 12 měsíců na Vyhledání nemovitosti.

5. Po nalezení vhodné nemovitosti klient Wüstenrotu předloží standardní dokumenty k nemovitosti (např. Ocenění, výpis z katastru, kupní smlouvu apod.).

6. Wüstenrot umožní klientovi vyčerpat Peníze z poskytnuté hypotéky.

 

Více informací o hypoteční dopředu získáte na www.W.cz nebe u finančních poradců Wüstenrot.