Video placeholde

Deset českých autopremiér, tři kapely a vstup zdarma. Začíná výstava Auta na Náplavce 2019

A je to tady! Konečně je čtvrtek a Auta na náplavce začínají. Celá výstava se otevře veřejnosti už dnes od 16:00. Večer od 20:00 vystoupí kapela Mirai, přes den se můžete těšit na bubenickou show Tam Tam Batucada, horolezce Jana Kareše a hlavně na desítky zajímavých vozů.

Rozhodně se za námi vydejte už na čtvrtou odpolední, kdy výstavu oficiálně otevíráme. Abyste si mohli všech deset českých premiér hned prohlédnout. Večer se pak můžete těšit na koncert kapely Mirai.

Doprovodný program je vůbec letos velmi bohatý. V pátek zahraje Thom Artway, v sobotu pak kapela Mandrage, podepisovat se budou Chinaski, připravenu máme i talkshow s Miroslavem Etzlerem, Jiřím Ježkem, Horstem Sieglem, Petrem Svěceným, Jaroslavem Šilhavým… Dorazí i účastnice soutěže Česká MISS 2019, horolezec a světový rekordman Jan Kareš, Libor Podmol a samozřejmě i zástupce šéfredaktora Světa motorů, Martin Vaculík. Ten se svým nenapodobitelným způsobem rozpovídá o svých oblíbených autech a také o litrovém tříválci TSI z produkce koncernu Volkswagen. Bude toho zkrátka strašně moc a samozřejmě jako loni i předloni – Auta na náplavce jsou zdarma!

Všechny informace o akci Auta na Náplavce najdete ZDE >>>