Video placeholde

Od 7. října začne vysílat nová televize. Mall.tv nabídne zdarma filmy, pořady i seriály

Nejen původní videoobsah, ale také nevšední zážitek z jeho sledování jsou tím, co přináší nová internetová televize Mall.tv českým divákům. Dvě seriálové novinky a tři desítky pořadů od zábavných, populárně-naučných, přes sportovní až po reality show budou k vidění už v den startu – v neděli 7. října. Další epizody nebo formáty pracující s živým vysíláním a okamžitou zpětnou vazbou na něj pak přibydou v průběhu následujících dní a týdnů. Jen během prvního měsíce od spuštění tak Mall.tv nabídne zdarma 300 epizod z vlastní produkce. Ty doplní oceňované filmy distribuční společnosti Aerofilms a KVIFF Distribution nebo sitcomy České televize Kosmo a Čtvrtá hvězda.

Se závazkem slibujícím „novou epizodu zábavy“ vstupuje na tuzemský trh internetová televize skupiny Mall Group, první e-commerce skupiny, která v regionu střední a východní Evropy vsadila na produkci vlastní hrané tvorby. Na webu Mall.tv ji lze sledovat bezplatně na jakémkoliv displeji zařízení s internetovým připojením. Kdykoli a kdekoli je tak možné bavit se životními peripetiemi hlavních hrdinů sitcomů Život je hra a Stylista, fandit soutěžícím Závodní akademie, vyslechnout cenná výživová doporučení Petra Havlíčka i nekorektní názory trumpetisty Laca Décziho nebo fascinovaně přihlížet, jak náruživý sběratel starých kuchařek Roman Vaněk objevuje historické recepty a architekt Adam Gebrian překvapivé stavby. 

Ve stanovené časy budou naopak každý týden v přímém přenosu usilovat o pozornost diváků oceňovaná foodblogerka Koko se svou 30Menutovkou živého vaření nebo populární moderátor Tomáš Zástěra v soutěži Vyhraj to! Oba pořady zároveň sledujícím umožní nejen pasivně přihlížet, ale aktivně s jejich protagonisty také komunikovat. 
„Chceme, aby Mall.tv byla zárukou kvalitní tvorby na kvalitní platformě. Uvědomujeme si, na jak tenký led se s takovým tvrzením pouštíme, protože hodnocení kvality je vždycky subjektivní a start nových projektů obvykle nebývá ani při nejlepší vůli a největším pracovním nasazení bezchybný. Nehodláme však vynechat jedinou příležitost, jak naše diváky pobavit a interagovat s nimi obsahem a technologickými možnostmi webu,“ říká šéfproducent internetové televize Mall.tv Lukáš Záhoř.

Spuštěním vlastní internetové televize se Mall Group přibližuje svému cíli vytvořit online alternativu obchodního domu, kde najdou lidé vedle nákupů i služby a zábavu. „Spoléhat se v rámci e-commerce jenom na samotný nákup už dneska nestačí. Jako první v tomto regionu jsme se vydali na poměrně složitou cestu: chceme kolem nakupování vytvořit celou platformu služeb a zážitků. Věřím, že výsledky na sebe nenechají dlouho čekat – a stanou se tou nejlepší odpovědí na otázku, proč jsme se pustili do Mall.tv,“ říká Igor Matejov, CCO Mall Group.