Video placeholde

Nadupaný trailer, žádné světelné meče a parta pašeráků. Nové Star Wars budou v kině už v květnu

Bez infantilních zvířátek a s pořádnou dávkou akce. To ve zkratce ukazuje nejnovější plnohodnotný trailer na film Solo: A Star Wars Story. Studio Disney značku Star Wars pořádně ždíme, a tak už 24. května do kin zamíří další film ze světa Hvězdný válek. Tentokrát ukáže začátky pašeráka Hana Sola, jeho věrného parťáka Chewbacci i nevyzpytatelného Landa Calrissiana. Podívejte se na ukázku s českými titulky!

Bez Harrisona Forda, zato s kráskou ze Hry o trůny. Protože se děj filmu odehrává dávno před tím, než nejsympatičtější syčák v galaxii potkal Luka Skywalkera a sbalil jeho sestru, do hlavní role bylo potřeba obsadit mladšího herce. A tím se stal Alden Ehrenreich. Zatím ne moc známý americký herec, který byl k vidění třeba ve filmu bratří Coenů Ave, Caesar! Ženský protějšek mu pak hraje Emilia Clarke, kterou diváci znají jako Daenerys ze série Game of Thrones.

Omlazeno ale bude všechno. Z legendární lodi Milenium Falcon si tentokrát nikdo legraci dělat nebude a konečně se dozvíme, kolik let je chlupatému Chewbaccovi, který se zatím objevil ve všech hlavních dílech vesmírné ságy. Jak název napovídá, jedná se o film ze série „story“, tedy doplňkových příběhů, které vyplňují prostor mezi hlavními trilogiemi.

Předloňský film Rogue One si svým pojetím podmanil fanoušky a vysloužil si mnohem přívětivější kritiky než následná epizoda VIII. Bude Solo tento trend následovat? To se dozvíme už 24. května. Půjdete na film do kina?