Video placeholde

Sexuální fantazie v Tančícím domě. Výstava Voayer láká na skutečnou nahotu i osahávání modelek

Po loňském úspěchu akce VOAYER: Výstava skutečně nahých žen se exibice plná odhalených modelek, sado-maso hrátek i tělecných modifikací vrací zpátky do Prahy. Ve dnech 17. - 21. 4. 2018 se kontroverzní show uskuteční v Česku naposledy. 

"Nahota je dnes běžnější v online světě, než v realitě, a tak sex i nahotu jiných bytostí prožíváme v plné přítomnosti. Proto je jediným a podstatným cílem výstav VOAYER, zprostředkování vzrušujícího zážitku z přítomného okamžiku," říká o projektu Mário Petreje, jenž uspořádal první výstavu tohoto typu v září 2016 v Bratislavě. Trvala pouhých 12 hodin a navštívilo ji více než 700 návštěvníků.  

Po slovenském úspěchu se rozhodl výstavu uspořádat také v Česku, a to vloni. Během tří dnů výstavu navštívilo více, než 1500 návštěvníků. Autor Mário Petreje se nejen pro velký úspěch výstavy, ale také po mnoha pozitivních reakcí návštěvníků, rozhodl uspořádat tuto výstavu v ČR opět a naposledy. Vyhlédl si pro tento účel prostory pražského Tančícího domu, kde se celoročně pořádají různé vernisáže a výstavy.

Každý výstavní den se svlékne 13 nových modelek, které si návštěvníci budou moci nejen prohlédnout, ale některých se dokonce i dotýkat. Pokud se tedy návštěvník rozhodne navštívit výstavu po všech pět dnů, může se těšit celkem na 65 skutečných nahých žen v různých polohách.

V rámci této výstavy proběhne také výstava "zakázaných" ženských orgasmických portrétů uznávaného fotografa Petra Jedináka, který svá díla fotografuje ambrotypií (mokrý kolodiový proces - jeden z nejstarších fotografických procesů).