Video placeholde

Kevin ze Sám doma se ztratil v Česku a hledá ho Trump. Vtipná parodie je hitem internetu

Parodické video na amerického prezidenta i Kevina McCallistera z kultovních snímků Sám doma se šíří po českém internetu. Skupina lidí vedená Michalem Orsavou vypustila do světa upravené video ze známého vánočního filmu, které zasadila do kulis Prahy i Brna a nechybí ani Miloš Zeman či Vladimír Putin. Podívejte se!

Michal Orsava už má na svém kontě pár parodických videí. Kdysi nechal po dálnici D1 bloudit Michaela Knighta ze seriálu Knightrider a Toma Hankse hledat záhady v Brně. Tentokrát si on a jeho tým vzali do parády asi nejoblíbenější vánoční film na světě.

Jediné, co je ve videu neupravené, je úvodní scéna, ve které Donald Trump říká malému Kevinovi, kde v newyorském hotelu Plaza najde recepci. Původní film Sám Doma 2 tento dialog skutečně obsahuje a americký miliardář si v něm skutečně tehdy střihl malou roli. O několik let později na tento moment sám v rámci své prezidentské kampaně upozornil, když si na Twitter pověsil citát: „Kde byli ostatní kandidáti, když Kevin potřeboval poradit,“.

Nyní se v Orsavově videu angažuje znovu. Tentokrát do Česka přiletí svým Air Force One a vydává se Kevina hledat do Prahy a následně do Brna, kam se malý hrdina vydá metrem. Tam ho před zločinci Harrym a Marvem zachrání i jeden národní český hrdina. Jak to celé dopadne? To zjistíte ve videu ZDE.