Video placeholde

Svérázný protest. Modelka si v rámci boje za práva zvířat nechává pomalovat celé tělo

Nejznámější polská topmodelka Joanna Krupa ví, jak na sebe upoutat pozornost. Kromě pózování v plavkách je její zálibou také boj za práva zvířat. Konkrétně podporuje organizaci PETA a v rámci jejích kampaní si vždy nechá pokreslit své nahé tělo zvířecím motivem. Zatímco v minulosti upozorňovala v „kůži“ tučňáka na globální oteplování, tentokrát ze sebe nechala udělat tygra, čímž protestuje proti cirkusové drezuře divokých šelem. Podívejte se na video.

O zákazu divokých šelem v cirkusech uvažuje britská vláda a Joanna by ji chtěla tímto svým nahým protestem pošoupnout ke správnému rozhodnutí. Blonďatá kráska z Polska se do podobných kampaní této organizace zapojuje celkem pravidelně a nedělá to úplně nezištně, protože podobné polonahé producírování jí zaručí velkou publicitu.

Při promenádování se v tygřím kostýmku před britským parlamentem ji zachytilo hned několik fotografů a kameramanů. Myslet si ale, že tento „protest“ skutečně pomůže projít návrhu zákazu divokých šelem v britských cirkusech, by bylo poměrně naivní. Co na Joanniny aktivity říkáte vy? Dejte nám vědět do diskuze.