Video placeholde
Adam Mišík rebelující, pózující. David Turecký ho fotí, Marie Leličová je u toho natáčí...
…a autorka tohoto textíku se pak nad ním rozplývá, místo aby pracovala.
Fotograf Antonín Kratochvíl (vpravo): „Tak tohle foto bychom u nás v agentuře Seven asi nevzali, chlapečku!“
David Turecký průběžně předvádí...
Vizážistka Iveta Duong opečovává Kláru Vytiskovou.
8
Fotogalerie

Džínoví idolové a jejich kalhoty, které jsou víc než jen oblečení

Co mají společného Eva Pilarová, Jiří Bartoška, Antonín Kratochvíl, Klára Vytisková, Vojta Dyk, Vladimír Franz, Jenovéfa Boková, Radek Banga, Dominik Feri, Anna Marešová, Krištof Kintera a Adam Mišík? Džíny! Excellent je vyfotil a vyzpovídal na téma kalhot, které jsou víc než jen kus oblečení.

Jaro pořád ještě tak úplně nedorazilo, ale mně je právě pěkné horko. Proti mně sedí holčičí idol ADAM MIŠÍK, ležérně žvejká a já nevím, jak mu to říct – a zároveň jak to sama sobě přiznat. Před pár lety jsem v milostné krizi strávila několik roztoužených večerů nikoli rozervanou četbou mladého Werthera a staré Desbordes-Valmorové, jak by ženě mého věku a důstojnosti (haha, já vím) příslušelo, ale posedlým, donekonečna opakovaným sledováním videoklipu Mišíkova romantického hitu Tvoje světy.

Ano, mohla bych být klukova máma, ale někdy prostě člověku ujedou nervy a vášně trochu jinam, než by chtěl. Bojím se to tady otevírat – ale při jednom podobném srdečním zemětřesení jsem třeba, jako skoro třicetiletá, zatoužila vůbec poprvé v životě vstoupit do fanklubu. Přesněji do fanklubu herce Jakea Gyllenhaala…

A denimový kovboj Jake ze Zkrocené hory je kromě Stevea McQueena asi JEDINÝ můj džínový idol, kterého jsme pro vás na stránky aktuálního Excellentu, přílohy příštího čísla Reflexu, nedostali. S kolegyní Veronikou Bednářovou jsme v ateliéru fotografa Davida Tureckého přivítaly dvanáct měsíčků, kteří nám místo kytičky jahod nabídli kytici svých velkých džínových příběhů. Eva Pilarová, Jiří Bartoška, Antonín Kratochvíl, Klára Vytisková, Vojta Dyk, Vladimír Franz, Jenovéfa Boková, Radek Banga, Dominik Feri, Anna Marešová, Krištof Kintera a MŮJ Adam Mišík. Koho totálně znemožnily a komu zachránily život, kdo v nich pracuje a kdo v nich i usíná, jaké jsou ty nejlepší a jaké byly ty první…

Samozřejmě, nejvíc sexy příběh vyprávěl právě mladý Mišík. O vyvalených jeptiškách (jak z Charmse, že ano?) a omdlévajících prvňačkách (jak z deníčku fanynky One Direction, co?) si přečtěte v Excellentu, vloženém v tomto čísle Reflexu. A teď mě omluvte, vypínám Love and Anger Kate Bush a jdu si na YouTube párkrát sjet Tvoje světy.

Už v tom zase lítám, mami.

Celou fotogalerii i všechny příběhy hledejte v novém Excellentu, který jako příloha Reflexu číslo 11 vychází ve čtvrtek 17. března.