Petr Čtvrtníček

Petr Čtvrtníček Zdroj: Youtube.com

Petr Čtvrtníček vzkazuje: Lidi zlatý, myslel jsem, že nejste tak blbí, ale mýlil jsem se

Nové video herce Petra Čtvrtníčka, ve kterém parodoval takzvanou korupční kauzu hokejového trenéra reprezentace Vladimíra Růžičky, vyvolalo především na internetu vášnivou diskusi. Jenže Čtvrtníček tvrdí, že lidi jeho vzkaz absolutně nepochopili. Zde je jeho vyjádření:

Já zírám, že už zase celý národ řeší video, které jsem za 10 minut natočil na telefon v Divadle Na zábradlí jako prima upoutávku k naší páteční premiéře a jak je hned internet plný vášnivých diskusí o tom, jak jsem si Růžičku vychutnal a podobné nesmysly. Legrační je, že i novináři houfně vyrábějí titulky podle anonymních diskusí...

Lidi zlatý, myslel jsem, že nejste tak blbí, ale mýlil jsem se. Takže - za Vláďou Růžičkou stojím a je mi teď ukradený, na co ta munice měla být. Nejde mi totiž o to, jestli ty prachy šly na nějaký klubový black fond, ale o kurvárnu, kterou tatík Palaščák udělal se svojí kamerkou s tím, že bude trenéra v budoucnu vydírat. Věci, o které na jeho srabáckém videu jde, skuteční chlapi vždycky řešili jinak.

A teď si zkuste odpovědět na otázku, zda by Vláďu Růžičku někdy napadlo vzít si na podobnou schůzku kameru. Už to máte?

Já jo.

Petr Čtvrtníček

Zde je Čtvrtníčkovo video: