Internetový adresář čísla 23

V internetovém adresáři Reflexu číslo 23 najdete odkazy na tří zajímavé stránky. Na pianographique.com můžete sami "tvořit hudbu" pomocí tlačítek na klávesnici, hajzlové.cz jsou pro ty, kdo právě nemohou někoho vystát. A třetí z tipů, rateyourpoo.com... no, přesvědčte se sami.


Hajzlové.cz



Každý člověk má svého hajzla. Z této jednoduché premisy vycházejí tvůrci stránky, kteří jedincům frustrovaným "jejich" hajzly chtějí zjednodušit život."Tyto stránky jsou určeny všem lidem dobré vůle, kteří právě nemůžou někoho vystát." Zkrátka, dejte všem svým hajzlům na frak. A pokud je mezi nimi shodou okolností nějaký politik, policajt či manželka, najdete tu právě o nich ucházející kolekce anekdot.


http://www.hajzlove.cz




Pianographique.com



Chtěli byste dělat muziku s lehkostí zkušených muzikantů, ale neumíte pořádně hrát na žádný hudební nástroj? Snadná pomoc. Na této internetové stránce absolvujete třeba i dvouhodinový vyčerpávající koncert jazzových, rapových nebo hiphopových improvizací. Má to dvě podmínky: dobré reproduktory a trpělivé členy rodiny. Někteří překvapivě nemají pro kvalitní hudbu pochopení.


http://www.pianographique.com




Rateyourpoo.com



Módou roku 1999 byly stránky typu "Jsem-hezkejnebo-nejsem", které doslova bujily v desítkách variací. Tato se volně přeloženo jmenuje"oboduj-méhovínko" a je vyloženě nechutná. Tip mi zaslal čtenář. Varování: tuto stránku za žádných okolností nenavštěvujte před obědem.


http://www.rateyourpoo.com