Internetový adresář Reflexu č. 17

V internetovém adresáři sedmnáctého letošního čísla Reflexu najdete odkazy na dvě praktické webové stránky, jednu podivnou galerii fotek a jeden optický klam...


PC cleaner



Vyházejte ze svého počítače staré harampádí. Ušetříte místo a možná se vyhnete nějakému trapasu. Zvlášť když je tím harampádím třeba nějaký malý pornofilmík. Proč ho schovávat mezi dočasnými soubory, když jste ho už stejně viděli nejmíň stokrát?


http://bernatbozzo.tripod.com



I trace you!



Asi jste už zjistili, že Internet je rájem lhářů. Malý příklad. V redakci čekají na můj článek, který jsem měl poslat předevčírem. Zapomněl jsem na něj, samozřejmě. Zvoní telefon, na druhém konci drátu editor. "Ale já to poslal, to se muselo někde ztratit," říkám nevinně. A zapínám počítač, abych článek rychle napsal a do pozítří odeslal. Jiný příklad: Poslali jste mail šéfovi, aby vám nezapomněl dát odměnu za extra práci odvedenou v minulém měsíci. Otevřete výplatní pásku - a kde nic tu nic. "Žádný mail jsem nedostal," říká nevinně šéf. Co dělat? Dvě rady: pište adresy bez překlepů a kontrolujte, zda adresát váš mail obdržel a přečetl. Umí to například služba I TraceYou. Neboli volně přeloženo: "Dostanu tě!"


http://www.itraceyou.com



"Dvě je zatraceně málo.."



Patříte k mužům, kteří mají na ostatní zvýšené nároky? A to včetně žen? Pak vás může zajímat stránka určená pro ty, kteří si myslí, že "dvě je zatraceně málo". Aneb proč se spokojit se dvěma, když můžete dostat víc?


http://www.cyberium.net/multibrst/mbimage1.htm



A pak že to nejde bez drog...



Další pěkná optická iluze. Dívejte se pozorně na tečku uprostřed. A pak začněte pohybovat hlavou: dopředu... dozadu... dopředu atd. Jak říká kolega Petr Volf: "A pak že to nejde bez drog!"


http://www.steve.nave.com/cool_picture.htm