Internetový adresář Reflexu č. 29 - Hantipy

Zidanova hlavička na doporučení Majka a trénování fotbalu nejen na počítači, ale pěkně v reálu. Hana doporučuje stránku, o které mluvil její otec, možná se příběh související s tímto linkem netýká jejího otce, ale jednoho kolegy od otce z práce. Hilda má letět s rodičy na dovolenou do Řecka, viděla však jedno video leteckých neštěestí, takže by jela raději s Dydžejem na Mácháč.


Majk: Hele, ta Zidanova hlavička byla fakt dost vostrá. Nevím, co si ti dva řekli, ale stylově mi to připadalo docela čistý. Je vidět, že ten maník hlavičky celkem dobře umí. Trénuju a budu taky dobrej!


http://gamesdr.com/accj/knock_materazzi_out.html




Brácha: Nechci s tou Zidanovou hlavičkou moc unavovat, ale podle mě je trénování na počítači blbost. Trénovat se musí pěkně v reálu. Třeba jako na tomhle videu!


http://www.brain-one.at/zine.mov






Hana (ta s většími prsy): Otec včera vyprávěl matce o děsným trapasu, kterej se stal u nich v práci. Něco podobnýho jako v jednom videu na netu. Chlápek kouká v práci na počítač na prasečinky a pak... No, mrkněte se na to. Otec říkal, že se to stalo jednomu jeho kolegovi. Nevylučuju, že se to stalo jemu. Myslím, že je trochu ten týpek, co se v práci na prasárničky kouká. Jo ... a až se budete dívat vy, tak bacha na sluchátka.


http://www.funlol.com/funpages/humiliation-at-the-office.html





Hilda: Příští tejden jedu s našima do Řecka. Ne že bych nebyla ráda. S rodičema je to u moře celkem otrava, ale i tak se dají sbalit celkem slušný kluci. Samozřejmě když se to dělá šikovně. Horší je, že tam letíme letadlem. A když jsem viděla to video s leteckejma nehodama, tak fakt nemám nejmenší chuť nikam lítat. Měla jsem jet radši s Dýdžejem na Mácháč.


http://videos.dumphead.com/aircrashcompilation.html