Internetový adresář Reflexu č. 28 - Hantipy

Jsou politici, co se chovají jako Mussolini, a jsou kočky, které vypadají jako Hitler. Obojí najdete na Internetu. S kočkami je ovšem větší legrace. Nasimulujte si bitku fotbalových chuligánů... Je pro vás fotbal přece jen víc ta hra na trávníku? Simulovat se dá leccos. Například bolení hlavy, ale i balení holek... Další z rafinovaných vyděračů, jenž žadoní od nás, uživatelů webu, jedno kliknutí...


Hana (ta s většími prsy): V létě se nedá dělat nic moc jinýho než ležet na pláži (a v ideálním případě to spojit se čtením našeho komiksu, ale nechci tu dělat lacinou reklamu). Jaký jsou rizika pobytu na pláži? Za a) že o vás nezavadí žádnej hezkej kluk ani pohledem a za b) že vás pokadí racek. První je hodně málo pravděpodobný, druhý už víc. Jsou to bestie!


http://www.gameshandbook.com/games/769.htm




Dýdžej: Jak balím holky? Celkem dost jednoduše. Nejlepší je mít na každý párty nějakej trik. Třeba ten, na kterej se můžete podívat na tomhle videu. Netrvalo mi zas tak dlouho to natrénovat.


http://www.metacafe.com/watch/169710/famous_party_trick






Hana (ta s modrými vlasy): Učíme se anglinu ve škole, ale je jasný, že v textech písniček nerozumíme úplně každýmu slovu. Na druhý straně nejsme žádný husy, takže chceme vědět, o čem se v nich zpívá. Na webu je dobrá sbírka textů písniček i s překladama!


http://www.miniclip.com/soccerworldcup.php





Hilda: Hele, nemám moc ráda ty řeči o tom, že jsem kráva. Náhodou mám dost široký zájmy včetně těch seriózních a vědeckejch. Týká se to třeba výzkumu toho, jak lidi loupají banány. Jestli spíš z kratšího, anebo delšího konce. Můžete se do toho výzkumu zapojit taky.


http://www.fi.muni.cz/~xpelanek/cgi-bin/anketa.cgi