Internetový adresář Reflexu č. 17

Flashovka propagující jednu z jejích limonád mi přijde tak stupidní, až je fascinující. Jsou tisíce her, jež jsou založeny na tom, že někoho musíte co nejrychleji odprásknout. Chtěli jste svému šéfovi narazit na hlavu odpadkový koš, rozflákat o něj počítačový monitor, nebo ho nabodnout na deštník? Ale je jen jedna hra, kde máte za úkol nezastřelit malé štěnátko.


Už jako kluk jsem měl radši žlutou než černou limonádu, a tak nemám nejmenší důvod dělat reklamu pepsi. Natož její pobočce v Japonsku. Flashovka propagující jednu z jejích limonád mi však přijde tak stupidní, až je fascinující. Hlavně v ní nemůžete prohrát. Ten běžící chlápek buď prorazí ledovou stěnu pěstí, anebo se o ni rozplácne.


http://www.pepsi.co.jp/special/game.html




Chtěli jste svému šéfovi narazit na hlavu odpadkový koš, rozflákat o něj počítačový monitor, nebo ho nabodnout na deštník? A nikdy jste to neudělali? Teď můžete. Tohle všechno plus dalších třináct způsobů, jak mu vysvětlit, že s ním nejste tak docela spokojeni. Rozhodně si je vyzkoušejte všechny. Buď se uklidníte, anebo naleznete inspiraci.


http://www.doodie.com/anger_management.php






Jsou tisíce her, jež jsou založeny na tom, že někoho musíte co nejrychleji odprásknout. Ale je jen jedna hra, kde máte za úkol nezastřelit malé štěnátko. Ještě to prý nikdy nikdo nedokázal. Ale prý existuje pošuk, který se v téhle hře dostal až do 153. úrovně. Neuvěřitelné!


http://www.rrrrthats5rs.com/games/dont-shoot-the-puppy