Internetový adresář Reflexu č. 49

Máte rádi podivné flashovky? Takové ty graficky i hudebně propracované, které vypadají zajímavě a lákavě, ale vy nemáte nejmenší ponětí, o co v nich jde? Každý ví, co to jsou Monopoly, případně Sázky a dostihy. Pokud patříte k fandům (a shodou okolností také blogujete), pak by vás mohly bavit Blogpoly. Adventní kalendáře k prosinci tak nějak patří, lovit z okýnek čokoládové bonbóny je však od určitého věku nuda. Co si vylovit něco virtuálního?


Máte rádi podivné flashovky? Takové ty graficky i hudebně propracované, které vypadají zajímavě a lákavě, ale vy nemáte nejmenší ponětí, o co v nich jde? Nikde žádný návod ani nápověda. A když jsou ještě japonské, tak ani nevíte, jak se jmenují. Nevíte zkrátka vůbec nic.


http://hanamushi.under.jp/flash/poc02.htm




Každý ví, co to jsou Monopoly, případně Sázky a dostihy. Pokud patříte k fandům (a shodou okolností také blogujete), pak by vás mohly bavit Blogpoly. Vytiskněte si je a sežeňte pár podobných magorů. Třeba strávíte hezký večer.


http://littleoslo.com/eng/blogpoly.htm




Adventní kalendáře k prosinci tak nějak patří, lovit z okýnek čokoládové bonbóny je však od určitého věku nuda. Co si vylovit něco virtuálního? Ovšem pozor, je zakázáno podvádět.


http://www.q-creative.com/christmas/flash_ calendar/index.html




Pravidelní čtenáři této rubriky už vědí, že autor trpí úchylkou na počítačové hry z osmdesátých let. Má to co dělat se sentimentem, mírnou demencí a krizí středního věku. Wow!


http://www.1980games.com/us