Internetový adresář Reflexu č. 6

Jistý podnikatel si odskočil ze své vily (v ten moment obsazené po zuby ozbrojenými policisty), pak se chvíli toulal po světě a nakonec se usadil v dálkách vonících exotikou... Rádi byste se konečně pustili do toho slavného blogování, ale nemůžete se stále odhodlat? Server Volební fakta si dal za úkol polemizovat s výroky sociálních demokratů...


Jistý podnikatel si odskočil ze své vily (v ten moment obsazené po zuby ozbrojenými policisty), pak se chvíli toulal po světě a nakonec se usadil v dálkách vonících exotikou. Pod palmami se pohybuje v běloskvoucím plátěném oblečení, píše knihy a slibuje, že už už zveřejní jakési směnky. No není přesně tohle chlápek, se kterým si večer před spaním budete chtít zachatovat?


http://www.rkrejcir.cz




Rádi byste se konečně pustili do toho slavného blogování, ale nemůžete se stále odhodlat? Nechte si podat pomocnou ruku od sociálních demokratů. Proč nezačít blogovat na jejich informačním portále? Šéfredaktorem je Miloslav "Cenzor" Kučera. Zda čas od času propadne staré vášni a z nostalgie cenzoruje tamní blogy, není známo. Ale můžete to vyzkoušet. A pokud jste členové ČSSD, můžete si na socdemáckém portálku založit také vlastní freemail.


http://www.socdem.info




Ale internetové vyžití nenabízejí jen socani socanům, ale také modří ptáci modrým ptákům. Server Volební fakta si dal za úkol polemizovat s výroky sociálních demokratů (nejčastěji premiéra Paroubka), a aby toho nebylo málo, také čtenáře obšťastňovat příležitostným humorem. A pak jim také dát možnost posílat hlasy do nejrůznějších anket. Stránku provozuje CEVRO, což je a) liberálně konzervativní akademie, b) thinktank ODS, c) banda nafoukaných tupců. Hlasujte teď!


http://www.volebnifakta.cz