Internetový adresář Reflexu č. 47

Co si takhle ve volné chvilce obléknout do nějakých pěkných hadrů třeba Liv Tylerovou, Jennifer Lopezovou nebo Angelinu Jolie? Víte o místech, kde váš mobilní telefon zaručeně nefunguje nebo má jen mizerný signál? Jste už bezezbytku dětmi počítačové éry, anebo ještě pamatujete mechanické psací stroje?


Co si takhle ve volné chvilce obléknout do nějakých pěkných hadrů třeba Liv Tylerovou, Jennifer Lopezovou nebo Angelinu Jolie? To není vůbec špatný nápad a není vyloučeno, že budete mít při prohrabávání šatníku víc vkusu než tyto dámy. Že byste je, pánové, naopak rádi svlékli? To můžete potom. Bohužel - spodní prádlo na nich drží jako přibité.


http://www.paperdollheaven.com




Víte o místech, kde váš mobilní telefon zaručeně nefunguje nebo má jen mizerný signál? Možná tam v okolí chybí vysílač neboli takzvaná bé-té-eska. Zkontrolujte si to na kompletním a aktualizovaném seznamu pro všechny české operátory.


http://www.gsmweb.cz




Jste už bezezbytku dětmi počítačové éry, anebo ještě pamatujete mechanické psací stroje? S jejich používáním byl spojen zvláštní rámus, neustálé potíže se správným zavinutím papíru a vrtošivé vyskakování některých písmenek. Pokud máte rádi nostalgii, navštivte virtuální muzeum psacích strojů. Už to spojení se slovem "virtuální" je u těchhle mašinek vzrušující!


http://www.typewritermuseum.org/