Internetový adresář Reflexu č. 33

Po delší době jeden z pikantnějších tipů - neboli před dvaceti lety ventil nadržených počítačových pošuků ... Pokud jste propadli sudoku a nové kousky jsou pro vás úzkoprofilovým zbožím, vyzkoušejte řešit hlavolam. Cucáte si palec a máte pocit, že ve svém věku byste to už dělat neměli?


Po delší době jeden z pikantnějších tipů. Kritici nestoudnosti by si však měli uvědomit, že na tom není nic nestoudného. Naopak -jde o umělecký projev svobodného ducha. Neboli před dvaceti lety ventil nadržených počítačových pošuků ... a dnes bohulibá zábava nás, postpécéčkových intelektuálů.


http://girls.c64.org






Pokud jste propadli sudoku a nové kousky jsou pro vás úzkoprofilovým zbožím, vyzkoušejte řešit tenhle hlavolam interaktivně. Není to sice takový odvaz jako smolit sudoku do složených novin obyčejnou tužkou na záchodě, ale třeba téhle čisté variantě přijdete na chuť.


http://www.mousebreaker.com/games/sudoku/play.php




Cucáte si palec a máte pocit, že ve svém věku (který autor těchto řádků odvozuje od faktu, že umíte číst a čtete v časopise tuto intelektuálně poměrně náročnou rubriku) ... tedy že ve svém věku byste to už dělat neměli? Pak vězte, že jsou možná "milióny dospělých cucajících si svůj palec" na světě! A že se palce cucají i v hollywoodských filmech či v literárně oceňovaných románech. Pokud jste tedy i vy "cucači", navštivte stránky, kde se o tomto ohavném zvyku (pro nás "necucače") dozvíte víc. Ne-li všechno.


http://www.thumbsuckingadults.com