Internetový adresář Reflexu č. 31 - Převlékací kabinky, záchodky ...a další podivná místa

Máte rádi spíše vlasy blond, nebo tmavé? Dáváte přednost postavě plnější, anebo hubené? Oči ráčí být spíše modré, nebo hnědé? The only Bush that I trust, is my own. Tak prý zní doslova opsaný nápis na dámské toaletě v baru Marquis de Sade v centru Prahy.


Máte rádi spíše vlasy blond, nebo tmavé? Dáváte přednost postavě plnější, anebo hubené? Oči ráčí být spíše modré, nebo hnědé? Všechno může být, stačí si to dobře rozmyslet a pak pečlivě „naklikat“. Na stránce nazvané případně „dívej se na mě, jak se převlékám“ si můžete vyrobit ženu (ale i muže, vždycky zapomenu, že mé mužsky šovinistické tipy na stránky mají i několik čtenářek) přesně podle přání. A pak ji (ho) pozorovat, jak se v diskotékovém rytmu převleče do vybraného oblečení. Když k tomu přidáme dráždivou atmosféru převlékací kabinky v obchodním domě, vychází z toho zajímavá kratochvilná stránka pro letní relaxaci. Plus dobrá zpráva pro prudérní typy: není zde žádná nahota!


http://www.watchmechange.com






The only Bush that I trust, is my own. Tak prý zní doslova opsaný nápis na dámské toaletě v baru Marquis de Sade v centru Prahy. Tvrdí se to aspoň na serveru Zvědavec, kde najdete skvělou sbírku nápisů z veřejných toalet (většinou ovšem pánských). Některé jsou vtipné, některé jsou vtipné a sprosté a některé pouze sprosté. Pokud vstoupíte na tuto stránku s vědomím tohoto rizika, rozhodně neodejdete zklamáni. A možná přispějete i nějakým vlastním úlovkem. Mimochodem, najde se dáma, která autorovi tohoto tipu ověří, že zmíněný citát na dámských toaletách pražského baru opravdu je?


http://www.zvedavec.org/zachody.htm