Internetový adresář Reflexu č. 28

Udržet svůj půllitr, to je věc cti každého správného alkoholika... Ten muž není zrovna "zaříkávač koní". Rozčilí vás tip na uvedený blog nepřítele koní? Než nasednete do letadla a vydáte se na dovolenou, stáhněte si na harddisk dvouminutovou kompilaci leteckých katastrof.


Udržet svůj půllitr, to je věc cti každého správného alkoholika. Ale když je to půllitr desátý nebo jedenáctý, může to být pořádně těžký úkol. Pomůžete?


http://www.spelspelen.com/hold_the_glass.htm






Ten muž není zrovna "zaříkávač koní". Po pravdě řečeno, koně nenávidí. Píše: "Podívejte se, tahle stránka je o koních a o tom, jak je nenávidíme. Jsou hnusní a blbí a odporní a smrdí. Všude kolem nich lítají mouchy a vydávají pitomé zvuky. Koně jsou příšerní!" Pokud je tenhle chlapík vaše krevní skupina, navštivte ho. Ale pozor, s politickou korektností si autor hlavu nedělá. "Jsem Hitler a koně jsou mí židi. Zapnětě plynové komory!"


http://horsehater.blogspot.com




Rozčilil vás tip na výše uvedený blog nepřítele koní? Máte pocit, že si tenhle hloupý druh legrace tak nádherná zvířata nezaslouží? Myslíte si, že je přehnané tvrdit, že koně smrdí? Ale, ale ... čas od času to přece ujede každému. I koním. A může se to stát i ve velmi nevhodný okamžik.


http://www.crazyfrenzy.com/horse-fart




Než nasednete do letadla a vydáte se na dovolenou, stáhněte si na harddisk dvouminutovou kompilaci leteckých katastrof. A až vám soused nalevo nebo napravo poleze na nervy, tak mu to zkrátka pusťte.


http://www.dumpafile.com/item/hh94v02m