Internetový adresář Reflexu č. 26

Kulečník je hra, která ve virtuální podobě existuje v desítkách, ne-li stovkách verzí. Kdo by to byl řekl, že Pacmanovi je už pětadvacet let? Myslete si věc. Ano? A teď odpovídejte na otázky... Milujete spiklenecké teorie?


Kulečník je hra, která ve virtuální podobě existuje v desítkách, ne-li stovkách verzí. Proč si nezahrát tu, v níž s přesností přeborníka umísťujete do rohů doutnající bomby?


http://www.funflashgames.com/ultimatebilliards.htm






Kdo by to byl řekl, že Pacmanovi je už pětadvacet let? Netvrďte, že Pacmana neznáte. To je přece to kolečko s velkou hubou, co polyká tečky a vyhýbá se ostatním kolečkům jiných barev. Pacmana vynalezli Japonci v roce 1980 a název pochází z japonského "paku-paku", což znamená otvírat a zavírat pusu. Po přesunu do Ameriky dostala jméno Pacman a stala se nejhranější hrou svého typu na světě (jako taková bude letos v létě zapsána do Guinnessovy knihy rekordů). Největší popularitu získal Pacman v devadesátých letech s nástupem pécéček, v dobré formě se však drží dodnes. Hraje se v desítkách různých verzí: na Internetu, na herních konzolách i v reálném světě.


http://www.goriya.com/flash/pacman/pacman.shtml




Myslete si věc. Ano? A teď odpovídejte na otázky. Za prvé: Je to zvíře, zelenina, nerost, anebo něco jiného? Za druhé ... a tak dál. Kdo by neznal starou známou hru? Američané jí říkají "Dvacet otázek", a pokud se chcete procvičit v angličtině (a navíc se přesvědčit, zda dokážete přelstít počítačový program), pak s chutí do toho.


http://www.sithsense.com/flash.htm




Milujete spiklenecké teorie? Zvlášť ty hodně přitažené za vlasy? Pak se vám bude líbit webový dokumentík, který "odkrývá", jak to opravdu bylo 11. září 2001 v New Yorku.


http://bushflash.com/swf/wtc.swf