Internetový adresář Reflexu č. 21

Co všechno může způsobit konzumace alkoholu? Někteří lidé dokáží s pomocí dvou rukou, světla a stínů udělat hotové zázraky... Co všechno jsou někteří lidé schopni udělat ve veřejném zájmu?


Kultovní odpalování tučňáků je už asi za námi, a i kdyby se rakouští hoši z Yetti mohli přetrhnout, zpátky na výsluní se už asi nedostanou. A nedorazí tam ani všechny ty parodie a nové verze. Byť některé jsou celkem vtipné.


http://www.loaded.co.uk/gimp/




Jakou barvu očí bude mít vaše dítě, když máte modré oči a partner či partnerka oči zelené? A to za předpokladu, že vaši rodiče měli oči... a tak dále? Snadno to zjistíte pomocí "kalkulátoru barvy očí". Rada: nedělejte tenhle testík v případě, že už děti máte. Co kdybyste zjistili, že "něco nesedí"?


http://museum.thetech.org/ugenetics/eyeCalc/eyecalculator.html




Nechme oči... co si takhle otestovat postřeh, inteligenci, znalosti barev a také trochu angličtiny...no a pak rychlost prostředníku na levém tlačítku myši? Vzhůru do toho. Pozor, jde o barvu slov, nikoliv jejich význam! Nerozumíte? Ale porozumíte.


http://custurd.b3ta.com/clickthecolour/




Co všechno je láska? To se dozvíte z originálního, trochu vulgárního a hodně vtipného komiksu. Lépe řečeno, parodií vytvořených věrnými čtenáři. Takže láska je...


http://theendofhumor.blogspot.com