Internetový adresář Reflexu č. 16 - Co jste zač?

Odpovězte na otázky typu: „Zapínáte si košili odzdola nahoru, anebo naopak? Jak správně začít obchodní jednání v různých částech světa? Postřeh a důvtip člověk ocení v každé životní situaci - a tak je důležité obojí trénovat. Kde jinde než na Internetu.


Odpovězte na otázky typu: „Zapínáte si košili odzdola nahoru, anebo naopak?“, „Kouřili jste někdy v životě trávu?“, „Je podle vás OK dát dítěti přes zadek?“, případně: „Radši byste přibrali sedmdesát pět kilo, anebo se nechali přejet náklaďákem?“ Když odpovíte na všechny otázky testu upřímně, dozvíte se, jak moc jste normální. Nebo nenormální.


http://www.blogthings.com/hownormalareyouquiz/




Jak správně začít obchodní jednání v různých částech světa? Pěkný flashový tutoriál, kde se to dozvíte rychle a bezbolestně. V nabídce je patnáct zemí včetně České republiky.


http://businessoftouch.com




Postřeh a důvtip člověk ocení v každé životní situaci - a tak je důležité obojí trénovat. Kde jinde než na Internetu. První flashovka prověří váš postřeh opravdu důkladně. Vaším úkolem je lovit zelené puntíky a vyhýbat se červeným, které s každým uloveným přibývají. Ze začátku se to zdá jednoduché, ale pak se vše najednou zkomplikuje. Jak už to v těchto hrách bývá. No a druhá flashovka pak provětrá vaše mozkové závity. Mrzuté je, že pro vyřešení konkrétního levelu nedostanete víc než jednu šanci, takže když to nezvládnete, musíte absolvovat celou hru zase od začátku.


http://www.addictinggames.com/ballgame.html



http://homokaasu.org/gasgames/game.gas?27