Internetový adresář Reflexu č. 15 - Tři tipy

Kdy jste naposledy byli u optika? Nemůžete se rozhodnout, jestli použít k vyhledávání Google, anebo Yahoo? Odpalování tučňáků aneb původem rakouský fenomén jménem Yetti Sports odstartovalo loni mánii, která nebere konce. Ba se jí skvěle daří.


Kdy jste naposledy byli u optika? Nepamatujete si? Tak „nejmenš packán na světě“ vám připomene, že byste k němu měli zajít co nevidět. Pokud se tedy nedostanete aspoň do druhé úrovně. Pak nikam nemusíte. Lupa ani brýle prarodičů nejsou povoleny.


http://guimp.com/pacman_flash.html




Nemůžete se rozhodnout, jestli použít k vyhledávání Google, anebo Yahoo? No ano, já samozřejmě vím, že dáváte přednost Googlu. Ale čistě teoreticky. Kdybyste se nemohli rozhodnout, použijte Yagoohoogle. Aneb zajímavé porovnání výsledků dvou vyhledávačů na jedné obrazovce.


http://yagoohoogle.com




Odpalování tučňáků aneb původem rakouský fenomén jménem Yetti Sports odstartovalo loni mánii, která nebere konce. Ba se jí skvěle daří. Den co den se objevují nové variace této sice prostoduché, ale zvláštním způsobem přitažlivé hry. Ne všechny jsou povedené a některé vyloženě bizarní (jako třeba odpalování čerstvě vyoperovaného slepého střeva víkem od odpadkového koše). Jsou však i takové, jež rozhodně stojí za pozornost, a byť se říká, že opakovaný vtip není vtipem, tak tyhle variace se mohou provedením i kvalitními originálními vtípky blížit originálu. Takže vyzkoušejte odpalování koťátek


http://www.flashplayer.com/games/kittencannon.html