Internetový adresář Reflexu č. 12 - Je čas vyběhnout!

Sledujte přípravu slovenského blogera Jozefa Bednára na Pražský maratón, který se jako každoročně koná v květnu. Velmi zdařilý blog "o sportu v životě nesportovce" je zdařilým křížencem komedie Deník Bridget Jonesové a thrilleru Maratónec. Samozřejmě nemůže chybět tip na flashovku, tento týden stylově s "běhací" tematikou.

Neplatí samozřejmě pravidlo, že kdo o mně napíše na svém blogu, tak jeho adresu automaticky zveřejním. Znám spoustu blogerů, kteří o mně napsali, že jsem blbec, a těm rozhodně reklamu dělat nebudu. Řekněme, že když o mně někdo napíše pochvalně, tak své šance hodně zvýší. A když ještě na svém blogu popisuje svůj trénink na maratón? Pak to má tak říkajíc ložené. Sledujte přípravu slovenského blogera Jozefa Bednára na Pražský maratón, který se jako každoročně koná v květnu.


http://bednar.blog.sme.sk



Muž vystupující pod přezdívkou "aerobní tragéd" o mně ve svém maratónském deníku nepíše, vychází však - podobně jako jeho slovenský kolega - z mé teze, že maratón může uběhnout každý. Líbí se mi definice pojmu "aerobní tragéd", kterou na tomto blogu naleznete a možná se v ní -stejně jako já - nakonec i poznáte. Aneb velmi zdařilý blog "o sportu v životě nesportovce" je zdařilým křížencem komedie Deník Bridget Jonesové a thrilleru Maratónec. Vřele doporučuji!


http://maratonsky.blogspot.com




Samozřejmě nemůže chybět tip na flashovku, tento týden stylově s "běhací" tematikou. Že máte intuitivní pocit, že počítačová hra o běhání je nesmysl? Nemýlíte se. Ale to neznamená, že taková hra neexistuje. Silné nohy a dobrý dech na trati!!


http://games.crossmap.com/flash/running.htm