Internetový adresář Reflexu č. 11 - Bacha na gravitaci

Tipy na flashovky: Tím prvním je záchranářská akce na skotské Vysočině. Dokážete přihopkat gravitací zužovaným míčkem aspoň do třetí úrovně? Pro vejce znamená gravitace nepříjemnost. Vzhůru do toho!

Už jste slyšeli o gravitaci? Ano, to je taková ta zvláštní síla, kvůli níž si člověk občas dá do nosu. Díky gravitaci „jsme se zemí spjatí“, ale samozřejmě umíme gravitaci překonat. Horší je, když se směr působení gravitace mění. Jednou působí regulérně odspodu, pak seshora a nakonec třeba ze strany. A co byste říkali gravitaci v podobě víru? Vyzkoušejte si to v „pětiminutové“ flashovce.


http://www.ebaumsworld.com/gravityball2.html



A gravitace ještě jednou, tentokrát coby šmrncovní osvěžení v typické arkádové hře. Dokážete přihopkat gravitací zužovaným míčkem aspoň do třetí úrovně? Osobně se mi nejvíc líbila ta druhá, kde se hráč trefuje do basketbalových košů. Zvlášť rafinované ukrácení pátečního odpoledne!


www.funflashgames.com/gravityball.com



Pro vejce znamená gravitace nepříjemnost. A to i v případě, že jich máte tucet. Protože dopravit aspoň jedno vejce z dvanácti do cíle v koruně stromu, a to prostřednictvím soustavy rafinovaně se pohybujících košíčků, je úkol hodný žonglérského mistra. Vzhůru do toho!


http://www.theflashgames.com/the_daring_%20dozen-swf.html