Internetový adresář Reflexu č. 49

I fotbalový idiot ví, že termín "hattrick" znamená, že jeden hráč dá tři góly. Co cítíte, když krásná dívka drtí podpatkem o asfalt váš mobilní telefon? Co si takhle něco na webu přeložit z angličtiny do češtiny? Byla nebyla jedna kytka. Jmenovala se cannabis neboli marihuana, česky tráva... Když jezdíte myší po obrazovce, možná máte pocit, že byste to klidně mohli dělat poslepu. Baví vás v létě v noci jen tak ležet na zádech a počítat hvězdy?

I fotbalový idiot ví, že termín "hattrick" znamená, že jeden hráč dá tři góly. Jde jen o to, mít takového hráče v týmu. Jak to udělat? Musíte samozřejmě špatné fotbalisty draze prodat a dobré naopak levně nakoupit. Nebo tak nějak. Vyzkoušejte si své schopnosti fotbalového manažera nejdřív na Internetu. Teprve potom si - po vzoru "nových Rusů" - kupte nějaký solidní klub. Nejlépe na britských ostrovech.


http://www.hattrick.org/Common/default.asp



Co cítíte, když krásná dívka drtí podpatkem o asfalt váš mobilní telefon? Je to sexuální vzrušení? Ano? Pak navštivte webovou stránku nazvanou "rozdrť-můj-telefon". Modelky na tomhle webu vás učiní šťastnými.


http://www.smashmyphone.com/



Co si takhle něco na webu přeložit z angličtiny do češtiny? Jestli si na to netroufáte, pusťte k překladu novou službu, zvanou Britanik. Vyzkoušení je zdarma, další používání za přijatelný poplatek.


http://www.britanik.cz/



Byla nebyla jedna kytka. Jmenovala se cannabis neboli marihuana, česky tráva. Aneb příběh malé holčičky, kterou maminka každý večer ukládala do postele. Ale holčička se jednou v noci vzbudila a ve vzduchu ucítila něco legračního. "Co to je, maminko?" zeptala se. "Cigareta?" "Ne," odpověděla matka. "To je joint. Je ubalený z marihuany." "Z mari... mari... čeho?" "Z marihuany. To je rostlina." "Jaká rostlina?" "To by bylo povídání na celou noc. Co kdybychom zítra jeli na cyklistický výlet a já ti to celé pověděla?" "Tak dobře."


http://www.justaplant.com



Když jezdíte myší po obrazovce, možná máte pocit, že byste to klidně mohli dělat poslepu. Víte co? Tak si to vyzkoušejte. Tahle hra postrádá prvoplánovou chytlavost, ale člověk u ní stejně nakonec zkysne. Říká si: Copak je to taková věda, abych to nedokázal? Cesta přes překážky s neviditelným kursorem je až nesnesitelně denervující. Pátá úroveň je branou do kursorového mistrovství.


http://madnesstemple.com/invisibility





Baví vás v létě v noci jen tak ležet na zádech a počítat hvězdy? Vyzkoušejte si to v zimě u počítače. Vaším úkolem je během tří vteřin spočítat hvězdy na obrazovce. Je jich od jedné do čtrnácti. Když se strefíte, máte body. Když se spletete o jednu hvězdu, body nemáte, ale nepřijdete o jeden ze tří životů. Když se spletete víc, život vám ubude. Pozor ... vycházejí hvězdy.


http://www.tonypa.pri.ee/12many.html